پس از اتمام مراحل غرفه سازی (طراحی) ، نوبت به ساخت و اجرای غرفه سازی نمایشگاهی است. غرفه سازی برای صاحبان کالا از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که اگر بهترین طرح ها خوب پیاده سازی نشوند، خود می تواند زیانهای اعتباری بالایی به دنبال داشته باشد و منجر به ضرر و زیان مالی نیز شود. غرفه سازی نمایشگاه نیز همانند طراحی دارای اصول متعددی است که سازنده می بایست آنها را رعایت کند.
امروزه غرفه سازی نیز دستخوش تغییرات متعددی از جمله ورود متریالهای جدید شده است. به عنوان مثال در نمایشگاه می توان از کفپوشهای آماده به جای ام دی اف و پارکت استفاده کرد، از تجهیزات جدیدتر نورپردازی بهره برد و قالبهای طراحی را بدون هیچگونه محدودیتی اجرا نمود. از آنجایی که مدت زمان غرفه سازی نمایشگاهی محدود می باشد، شرکت های غرفه ساز می بایست با برنامه ریزی دقیق و حساب شده فرآیند غرفه سازی را آغاز کنند. چرا که هر گونه تاخیر در اجرای غرفه سازی، منجر به عواقب جبران ناپذیری خواهد شد. غرفه سازی باید قبل از شروع مدت زمان تعیین شده در کارگاه غرفه ساز صورت بگیرد، سپس به محل نمایشگاه انتقال داده شده و در آنجا پیاده سازی شود.
البته در برخی موارد نیز فضای نمایشگاهی را با استفاده از سازه های نمایشگاهی تزئین و دکوراسیون می شوند که اصطلاحا به آن غرفه آرایی گفته می شود که می توان این نوع خدمات نمایشگاهی را به صورت اجاره ای نیز تهیه نمود. غرفه آرایی نمایشگاه نیز دارای مزایای خاص خود همانند هزینه کم بابت اجاره و قابلیت حمل و نقل آسان به شهرستان ها است.
باید توجه داشت که در مراحل غرفه سازی و در تولید سازه های نمایشگاه، تیم طراح می تواند مسئولیت کنترل کیفیت را بر عهده بگیرد. برای کنترل بهتر فرآیند تولید می توان با استفاده از برنامه های کنترل پروژه در کمترین زمان، مسیر بحرانی غرفه سازی را تعیین نمود و مشکلات احتمالی را پیش بینی نمود.